Gingerbread Man Organic, 80g
CHF 4.90
Corresponds to CHF 6.12 / 100 g
-
Available immediately!7 available immediately
Gingerbread Man Organic, 80g
Show all products from Leibacher Biber-Manufaktur
Gingerbread Man Organic, 80g
Organic gingerbread by Leibacher Biber – a lovingly crafted treat for a special festive momentOur organic gingerbread delights young and old alike with the finest Christmas aromas: freshly ground spices such as cloves, cinnamon, and cardamom, and a touch of juicy fresh orange give it its unmistakable taste. Almonds and flour from the Zurich lowlands provide a pleasantly delicate bite. Our gingerbread man spreads pure anticipation – a nostalgic treat that takes us back to childhood.
Ingredients
Organic cereal flour (spelt, rye), organic sugar, organic rice syrup, organic agave syrup, organic apple purée, organic almonds, organic oranges, organic rapeseed oil, organic cherry, water, organic spices, organic potato starch, baking soda.Allergy information
Included : Gluten, Spelt, Rye
Nutritional values per 100g
| Energy value | 1506 kJ / 360 kcal | |
| Total Fat | 9.1 g | |
| - Saturated Fat | 0.8 g | |
| Carbohydrates | 62 g | |
| - of which sugar | 29 g | |
| Protein | 6.1 g |
Product Details
| Guaranteed Shelf Life: | 14 days Keeps for at least two weeks after receipt. |
| Filling Quantity | 80 g |
| Chilled product | No |
| Storage | Store in a cool and dry place |
| EAN | 7640165715048 |
| Container size | 10 |
| Origin | Schweiz (CH) |
Eigentlich ist alles ganz einfach: Die besten Bio-Mandeln, Zürcher Unterländer Bio-Dinkelmehl, ein Hauch Zitrone, ein guter Schuss Passion kombiniert mit liebevoller Handarbeit. Das sind die Zutaten für die Leibacher Biber. Wir möchten mit unseren frischgebackenen Spezialitäten so viele Kunden wie möglich verwöhnen.
Beste Zutaten für die besten Biber
Bei der Herstellung unserer Biber scheuen wir keinen Aufwand und verarbeiten ausschliesslich hochwertige Zutaten. Jedes unserer Biberrezepte ist eine sorgfältig durchdachte Kreation.Bio oder aus der Region?
Wir verwenden wo immer möglich Rohstoffe aus der Region und aus biologischem Anbau. Doch um das Bio-Label zu erhalten, hätten ein paar Zutaten einen längeren Reiseweg auf sich nehmen müssen. Der konventionell hergestellte Marc für unseren veganen Biber kommt z.B. aus dem Rebberg in Wermatswil, durch den wir als Kinder immer so gerne gestreift sind. Für unsere Bibersorten verzichten wir deshalb auf ein Label; dafür macht uns das Essen Freude – weil wir wissen, was drin ist. Der Bioanteil unseres veganen Bibers beläuft sich auf 98%.Available immediately!
7 available immediately









